Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Každý si může spálit co chce, pokud je to jeho majetek.

3 0
možnosti
Foto

Většinou s panem Lukšou nesouhlasím, dnes naopak. Velká karma. Nejspíše so neuvědomuje, že podobnými činy se přiblížil tomu, co sám kritizuje.

1 2
možnosti
Foto

J69a32k63u30b 92R47o50t40h

7. 7. 2016 12:13

On panu Konvičkovi asi nikdo neřekl, že jsou dokonce i křesťanské denominace, jejichž členové vepřové nejedí, nepijí alkohol a nejsou zrovna hýn v případě spoře oděných dívek na ulici. Ale takovou reflexi bych od docenta nečekal.:-/

5 2
možnosti

A Vám asi nikdo neřekl, že aktuálně se do Evropy cpou mraky těch "nekřesťanů" a mj. jak se chovají k ženám oblečeným zcela běžně.

13 0
možnosti

Možná, že je tento protest zoufalý, možná, že je nepodařený, možná, že je i naivní a nebo bůhví co ještě, ale je to protest. Díky za něj. Fundovaných, promyšlených a dokonce inteligentních nezájmů máme spousty na každém kroku. Nelíbí-li se komukoliv tento způsob protestu, máte možnost.

12 1
možnosti
Foto

J42a45k65u82b 46R60o65t80h

7. 7. 2016 12:14

Pálení pro někoho svaté knihy není protest, ale prasáctví. A je jedno, o jaké náboženství jde.;-€

8 3
možnosti

Vy s tím moralizováním nedáte pokoj? Jak na to můžete mít žaludek? To přestanete teprve až napíše někdo něco o vás?

1 0
možnosti
Foto

Doposud jsem neslyšela o křesťanské tradici dívek chodnících po městě v plavkách. :-) Jinak je to ale fakt jen pro ostudu. Podobné přiblblé provokace nikomu neposlouží. Vám R^

14 3
možnosti
Foto

Konvicka je takovy novodoby pater Konias. Inteligent manipulujici davy tech mene chytrych pro sve zvrhle cile. Tim jeho zvrhlym cilem je moc.

Vam pane Luksa karma.

8 8
možnosti

Novodobý Koniáš, ano, ale inteligent manipulující davy rozhodně ne. Vždyť těm jeho šaškárnám přihlíží několik desítek lidí.

1 2
možnosti

Souhlasím s panem Stehlíkem; spoře oděné dívky jsou na místě, neb to poklidné náboženství umí postavit do ulic hlídky šária a buzerovat slušně oděné ženy (Německo). Pikantní je, že je nesoudili za důvod buzerace, ale za nošení nepovolených uniforem!! No snad to odvolací soud napraví.

K autorovi pár otázek:

1) je zde islám legálně, když je zjevný nesoulad mezi LZPaS a islámskou ideologií? Při registraci v r. 2004 došlo k zásadním chybám i přitom, že byl k dispozici negativní posudek.

2) Na stavbu sloužící jen k církevním účelům mají muslimové nárok až při II. stupni registrace a tu NEMAJÍ! Proto jsou také t.z. mešity vedeny na katastru jako kancelářské prostory. Není to zjevné obcházení zákona?!!

3) Islám je jen z menší části náboženství; ta větší část nabádá k nenávisti a k násilí a včetně nerovnosti pohlaví je spíše agresivní ideologií.

4) Ano, máte pravdu, teatrální pálení Koránu nic nevyřeší; lepší je veřejná diskuse ke všem sporným, nebo lépe zjevným nezákonnostem, které islám hlásá. Nemám na mysli diskusi arabistů, kteří toto zrůdné učení jen hladí po povrchu. Žádná pořádná diskuse nebyla a mám obavu. že ani nebude. Zde je možná vysvětlení zoufalého pokusu na totální nezájem upozornit; volil bych však jinou formu.

20 1
možnosti

Islám považuji za násilnickou expanzivní ideologii, která se jen skrývá za slovo náboženství.

11 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 599x
Jsem starostou obce Čeladná. 

Seznam rubrik