Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

R^ Odstranit z evropských elit ty s rozevřenou náručí, ať už pro migranty nebo pro Turecko bude o to těžší, že se postů budou držet zuby nehty m.j. i proto, že není málo hlasů, které jejich činnost kvalifikují jako vlastizradu a to je strašák. Každopádně je nutno proces výměny urychlit, aby se neplnily pesimistické řeči, že především před islámem už má Evropa (západní) stažené gatě!

0 0
možnosti

Lidi pochopte, že to není sen, to je jednoznačný úmysl. Tedy silně přitěžující okolnost pro Merkel a další ničitele, pardon činitele.

2 0
možnosti
Foto

Především se ukazuje, že liberální evropský model ztratil na přitažlivosti.

2 0
možnosti
Foto

Co míníte tím liberálním evropským modelem? Stále více se utužující socialismus? 8-o

4 0
možnosti
SN

:-)........Dobře napsáno ! Kdo nás má chránit, když naše málopočetná armáda bojuje v Mali, možná Urundi-Burundi, čeká na to až Putin vpadne do Evropy ! A Turecko....hanba pluť, jak pravíme u nás na ztracené vartě. Čert by se v tom vyznal! R^R^R^

3 0
možnosti
Foto

Myslím si, že migrační krize je v EU je už zhruba 5 let, nyní dorazila do ČR a tak jsem si jí všimli. Migranti z Afriky se kumulují v Itálii už zhruba 3 až pět roků a už kolem toho delší dobu probíhají i konference, na níž byl před delší dobou i můj kamarád. M. Kaddáfí se kdysi dohodl s Berlusconim, že migraci z Afriky bude tlumit v Libyi. Ale byl odstřelen a Berlusconi už není premiérem. Za to, že Libye tlumila migraci se jí ale muselo platit. Ale v Libyi je nyní chaos. Angela Merkelová ani nemusela nikoho zvát, jen delší dobu celá EU problém s migrací podceňovala a nyní to vyhřezlo. Zatím ale v ČR příliš velké problémy s migranty nejsou. Od nás zdrhají jinam, protože jsou zde malé příspěvky na asylovou politiku a migranti jdou za lepším do Německa anebo Dánska, či do Švýcarska.

Tyto země už je ale nemohou pořád migranty pohlcovat, protože v Itálii, Řecku a Portugalsku a Španělsku, dalších zemích EU je rekordní nezaměstnanost mladých lidí a země jsou před ekonomickým zhroucením a tak proudí migranti dál. UK ale nemá příliš s migrací ze zemí Sýrie společného, protože mají vyjednáno spoustu výjimek. V UK je přijímat nemusí, jen jak se rozhodnou. V UK se trhli, protože jim vzdělaní ale i méně vzdělaní Středoevropané brali jejich pracovní pozice. Uvolnili svůj pracovní trh pro nás Středoevropany dříve než v Německu a nečekali, že nás přijde tolik. Naše levná práce snížila rovinu platů v jejich zemi a to má za výsledek, že za nekvalifikovanou práci dostanou lidé životní minimum, ale ne více a za méně kvalifikovanou práci dostanou stejné minimum. Z minima se v UK dá určitým způsobem žít, ale ne moc našetřit, třeba na nemovitost. Tak to Brity štve a přemýšlí, že odejdou do USA.

4 0
možnosti
PP

Vy už jste měl být dávno ředitelem Zeměkoule. Vaši hroší kůži vážně neobdivuji.

0 9
možnosti
SB

Já zase neobdivuji vaši krátkozrakost a nezralost uvažování.

8 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 599x
Jsem starostou obce Čeladná. 

Seznam rubrik