Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Je pravda, že naše společnost má dnes velmi složitý vztah k politice a ke státu. K tomuto stavu přispívá a v minulosti na krajské úrovni vydatně přispíval i autor tohoto blogu. Ve snaze o zviditelnění a touze dostat se opět k moci, udělá cokoliv. Třeba i obhajovat nechutné chování prezidenta alibistickými frázemi typu "je možné, že oba mají částečně pravdu..." Poslední věty o špatných vyhlídkách státu v kombinaci s lezením do zadku hulvátovi na hradě jenom potvrzují skutečný charakter pisatele. Měl byste se stydět.Rv

2 1
možnosti
JS

Lituji, ale veškeré akce proti prezidentovi ČR (zdůrazňuji proti jakémukoliv demokraticky zvolenému prezidentovi) a znevažování symbolů našeho státu považuji za snahu tento stát oslabit a zničit. Je to realizace politiky: "Tento stát nemá ve středu Evropy co dělat."

3 3
možnosti

A24l14o85i94s 29Ž94í56d11e53k

24. 10. 2016 14:02

Mám opačný názor a považují tvůj článek za agitku a zahájení volební kampaně

3 2
možnosti
MP

Pane Lukšo ve vší úctě, víte moc dobře, že Miloš Zeman se chová v poslední době natolik kontroverzně, že s reakcí tohoto typu počítat musel. Politici, jež chtějí oslavit státní svátek bez kontroverzního politika, který si svůj úřad plete s dětskou hrou na pískovišti, na to mají plné právo. A navíc jsou to samí slušní lidi nenamočení do kontroverzních kauz. Prostě, já chápu, že se chcete zviditelnit, ale to se dá i jiným, dle mého názoru slušnějším způsobem...

7 6
možnosti
OK

Pro mne je jedno jisté. Prezident této republiky je amorální osobnost. Veškeré oficiální aktivity hlavy státu tak osobnost Miloše Zemana poškozuje. A podobná jednání jako alternativní oslavy jsou toho důsledkem.

Jakákoli vědomá, byť pouze malá tolerance zla dělá z člověka osobnost ztrácející schopnost nadále zlo rozlišovat. Proto může být Miloš Zeman naším prezidentem.

7 7
možnosti
AR

Je to tak. Zemanovi a jeho družině nelze věřit. Stačí si připomenout aféry okolo Perotky, Dalajlámy, pozdního příletu do Bratislavy na pohřeb exprezidenta atd. Nevím co přimělo autora blogu k náhlému příklonu k Zemanovi.

5 5
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS