Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Nevím proč číst volební program ČSSD, Stačí mi to, co provedli s církevními restitucemi. Jsem sice blbej, ale totální dement snad ještě ne.

1 0
možnosti
Foto

RvRvRv Není to tak jednoduché jak píšete První botu udělal znalec, který OKD cenil. Znalec vycházel ze ziskovosti pouze mateřské společnosti OKD, aniž by bral v potaz ostatní dceřiné společnosti. Zjednodušeně řečeno, znalec při zpracování posudku v podstatě ocenil pouze OKD a ostatních 22 společností vynechal. Stát jej prodal na základě znaleckého posudku Koláčkovi a Otavovi jako majitelům Karbon Investu, kteří měli už v té době v OKD majoritní podíl. Ty jej po pěti letech OKD prodali Zdeňku Bakalovi a ten jej pak prodal firmě NWR.

1 0
možnosti
VH

Je to ještě jednodušší. Proč měl znalec tak krátkou (nereálně krátkou pro řádné zpracování posudku)? Protože vláda (premiéři Špidla a pokračoval Gross, finance Sobotka, průmysl Urban, ekonomika speciálně vytvořená pro Jahna) chtěla prodej stihnout před vstupem do EU. Proč? Obávala se, že by EU mohla prodej sporovat pro nedovolenou podporu. Tedy vláda měla důvodné podezření (nebo jistotu), že prodává pod cenou.

Kauza >>byty<< ve skutečnosti neexistuje. Tu si vymyslel Sobotka, aby zakryl ("zdůvodnil") onu nízkou cenu.

Další prodeje jsou z hlediska viny vlády vedené ČSSD irelevantní.

Znalec evidentně napsal blábol. Jenže: všichni členové vlády měli k dispozici výsledovky OKD za poslední roky (konsolidované, tj. souhrn za všechny dcery). Měli k dispozici fůru z našich daní placených poradců. Z oněch výsledovek je zcela evidentní, že ocenění OKD bylo nekorektní. Opravdu nikdo se na výsledovky nepodíval, opravdu žádný poradce neráčil členy vlády upozornit????

2 0
možnosti
PB

Opravdu nechápu, jak někdo může neoprávněně vyvést nějaké peníze z ČR a ausgerecht, když mu ještě k tomu patří.

2 0
možnosti
VM

Vývést z republiky dividendy na několik let dopředu na základě nadhodnoceného odhadu hospodaření v dalších letech, to se vám zdá v pořádku???

0 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 599x
Jsem starostou obce Čeladná. 

Seznam rubrik