Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud je to s těmi pálenými stránkami koránu pravda, pak je pan Konvička s odpuštěním samec tura domácího, zbavený chirurgickým zákrokem možnosti reprodukce...

7 6
možnosti
RB

Máme naprosté právo dehonestovat to jejich "náboženství" právě tak jako například nacismus. Přesně kvůli jedincům vašeho typu se podobné akce konají.

16 3
možnosti
Foto

Taková akce je nesmyslná, zbytečně provokativní, a nemůže z ní vzejít žádný užitek. Pokud to nechápete, pak nemá smysl s Vámi o tom diskutovat. A to píšu jako někdo, kdo islám ve svých blozích ani trochu nešetří...

9 0
možnosti
MS

Kdyby ten protest zůstal jen u těch spoře oděných dívek, neviděl bych to tak černě. My jsme tady doma a na veřejnosti si můžeme si protestovat třeba i v plavkách. Jiná věc je to pálení stránek z Koránu. To už není protest, ale zbytečná provokace, která nemůže přinést nic dobrého.

6 0
možnosti
PS

Karma a lítost, že mohu dát pouze jednu R^R^

Lidé jako Konvička a jeho následovatelé jsou přesně ti, které si Islamský stát v Evropě přeje nejvíce. Šířit strach a nenávist je základní ideologický prvek jejich propagandy.

13 12
možnosti
PS

ovšem vy si to zřejmě za takový blog od zdejších diskutujících "slíznete". Kdepak, napsat něco proti názorovému mainstreemu!

0 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 599x
Jsem starostou obce Čeladná. 

Seznam rubrik